Atlantis Krystall Healing – Chakra Behandling

Chakra Healing

Chakraene inneholder de individuelle skapelsesnivåene; via disse blir det individuelle livet dannet/skapt. Alle livsområder og personlige temaer har en chakraresonans. De fargerike mangfoldighetene av chakrasteiner kommer her til bruk. Skader fra fortiden kan hermed bli helbredet. Skapelsesnivåer og potensialer i chakraene blir vekket og underskudd blir balansert.

Du kan erfare ditt egen lys. Ved hjelp av chakrasteiner er det mulig å dukke inn i din egen helhet.

For mer informasjon om Atlantis Krystall Healing behandlinger eller om Atlantis Krystall Healing workshops tar kontakt med Nirr.

Our chakras contain our own creation levels; we create our life based on our chakra potential. All areas of life and all issues always have an equivalent in our chakras. The colourful diversity of the chakra crystals is applied with two chakra healing methods. Wounds and injuries from the past are healed, creation levels and potential in the chakras are awakened, and deficits are balanced. You can experience your own light in abundance and your own completeness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *